sâmbătă, 20 decembrie 2008

Motivatie...

Tinerii si seniorii acestui partid inca numit PNTCD exista si doresc sa munceasca pentru relansarea adevaratei crestin democratii in Romania. Concluzia vine in urma reactiilor venite dupa primul mesaj postat pe acest blog, reactii care au fost incurajatoare, dar si foarte critice, motiv pentru care vreau sa fac o precizare foarte clara si anume: am fost criticat in mod special foarte dur pentru faptul ca titlul blogului este "Tineretul Taranist Ctestin Democrat", in loc de Tineretul Crestin Democrat. Precizez ca stiu foarte clar ca actuala denumire a tineretului este TCD, dar denumirea de TTCD am ales'o special pentru simplul motiv, personal voi milita cu putere pentru schimbarea denumirii tineretului din TCD in TTCD pentru ca nu vreau sa fie confundata doctrina sacra a PNTCD cu nebuloasa crestin democratie promovata de PNG-CD. Nu vreau ca tineretul taranist din care cu mandrie recunosc ca fac parte sa fie confundat cu tineretul PNG-CD. Urmatoarea precizare pe care vreau sa o fac este legata de tabara din care fac parte. Nu sunt nici din tabara dl. Milut si nici din cea a dl. Sarbu, sunt din tabara TTCD sau TCD cum ii spun altii. Recunosc cu msndrie ca sunt Taranist si nu doresc decat rezolvare cat mai rapida a conflictului dintre cei 2 presedinti pentru a intra si PNTCD in normalitate si a ne apuca de treaba asa cum demulta vreme trebuia sa o facem !
Sorinel Corneliu Bivolaru

2 comentarii:

  1. Sorine, nu numele organizatiei de tineret este problema, ci esesnta faptului ca la ora actuala nu exista organizatie de tineret centrala care sa fie varful ICEBERG-ului.. degeaba avem organizatii in judete daca la nivel national nu avem o conducere centrala....hai sa punem mana de la mana... am sai sun pe cei ce ii mai cun din judete si sa facem o intalnire nationala a tinerilor.. macar sa reusim acest lucru pana in martie... sa ne intalnim la nivel national si sa discutam viitorul PNTCD care se afla deja in mainiile noastre si sa punem in aplicare o politica de unificare PNTCD.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca este timpul ca tinerii taranisti sa-si spuna cuvantul... si sa realizeze marea unuficare a PNTCD....nu vad alta sansa de izbanda....

    RăspundețiȘtergere